Workshops

Mental Coaching is niet enkel een toegevoegde waarde wanneer het eventjes iets minder gaat en je dat extra duwtje in de rug nodig hebt, dat je (even) niet bij iemand anders kan vinden.

Mental Coaching is goed voor iedereen. Correctie: Mental Coaching is goed voor ieder die sterk in het leven wil staan, die oplossingen wil creëren, die krachtiger wil worden, zich bewuster wil worden van zichzelf.

We leven in een competitieve maatschappij waarin we best ten volle genieten en zonder schrik groeien in ons zijn. Mental Coaching begeleidt je hierbij en leert je diverse technieken om het beste uit jezelf te halen …

Ben je benieuwd wat onze fijne klanten vertellen over de workshops? Hier vind je onze getuigenissen.

Mentale training als sleutel tot succes. Be the best you can be!

Vanuit dat oogpunt organiseert Marleen Vandevivere diverse workshops. Hierbij een greep uit het aanbod.
Contacteer ons vrijblijvend ingeval van interesse.

 

Assertiviteit

Velen stellen assertiviteit gelijk aan brutaliteit en het eigen belang vooropstellen. Deze workshop is een training naar meer zelfvertrouwen in relatie tot anderen.

Lees meer >

Meer zelfvertrouwen

Na de workshop heb je een meer realistische kijk op wat je kan. Je bent je bewust van jouw eigen kracht; je hebt meer vertrouwen in jezelf!

Lees meer >

Grenzen aangeven

Laat jij vaak de noden van anderen voorgaan op jouw behoeften? Leer jouw grenzen te stellen, leer "neen" te zeggen zonder de ander te kwetsen.

Lees meer >

Emotionele intelligentie – Emoties als sleutel tot succes

Wie goed met zijn emoties weet om te gaan, noemen we emotioneel volwassen. Hoe emoties interpreteren, uiten of loslaten. Het gaat dus om de algemene vaardigheid van ‘het leven’ te beheersen.

Lees meer >

Dagworkshop: Kies voor jezelf – Wie ben ik? – Wat wil ik?

Deze workshop is voor ieder die een antwoord wenst op de vragen: wie ben ik, wat kenmerkt en drijft mij, welke verborgen kanten dwarsbomen mij en welke dromen negeer ik.

Lees meer >

Hoe omgaan met stress?

In deze workshop rond stress, burn-out/bore-out krijg je praktische tips & tricks mee om beter om te leren omgaan met stress en/of een burn-out te voorkomen.

Lees meer >

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden