Meer zelfvertrouwen

 

Voor wie?

Op school leer je heel veel vaardigheden, maar bitter weinig of niets over de allerbelangrijkste factor in jouw leven: jouw zelfvertrouwen. Iedere dag, ieder uur, iedere seconde word je geconfronteerd met het gevoel dat je over jezelf hebt. Er zijn heel veel mensen die te maken hebben met onzekerheid, met gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. En een groot aantal zal ook nooit zelfvertrouwen krijgen. De vraag is tot welke groep jij wilt behoren? Tot de groep die zelfvertrouwen wil, of tot de groep die het bijltje er bij neergooit en accepteert dat het nooit anders wordt.

Klinkt één of enkele van de onderstaande patronen bij jou bekend in de oren:

 

Dan kan jouw zelfvertrouwen gerust een boost gebruiken. Wil je dat? Dat kan, want iedereen wordt geboren met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Bepaalde ervaringen kunnen er echter voor zorgen dat het vertrouwen in jezelf afbrokkelt. Negatieve gedachten steken dan steeds vaker de kop op. Wat je kan aanleren, kan je ook afleren door op een andere manier te leren kijken naar jezelf, je omgeving en de wereld.

Welke meerwaarde heeft deze workshop voor jou?

Je krijgt verschillende handige tips mee om jouw zelfvertrouwen te vergroten:

Wat is het effect van de workshop?

Na de workshop besef je des te meer dat jij zelfvertrouwen in jezelf hebt! Je hebt een meer realistische kijk op wat je kan. Je bent je bewust van jouw eigen kracht dat je alles kunt bereiken en de moeilijkheden die op jouw pad komen aankan. Dat betekent dat je jezelf niet onderschat, maar ook niet overschat. Dankzij de aangereikte tips kom je meer in balans met jezelf.

 

 

Klik op onderstaande inschrijfknop en verzeker jouw plaats! Wens je meer info, contacteer ons dan even.


< Terug naar overzicht workshops