Mental coach

Op heel moeilijke momenten kan niemand een echte oplossing bieden. Via mental coaching leert men die kracht in zichzelf te vinden en zich zo bewust te worden van de eigen kracht. Mentale training als sleutel tot succes.

BE THE BEST YOU CAN BE!

In het dagelijkse leven worden we allen met heel wat vragen geconfronteerd. Een leven lang doorstaan wij emotionele momenten, want dat is nu eenmaal de essentie van “leven”. Levenservaring is belangrijk om ook de harde klappen in het leven op te vangen. Echter kunnen zelfs eerder “kleine” emoties, letsels doen ontstaan; bv. doordat ze op een moment vallen van verminderde emotionele weerbaarheid, herhaalde kwetsingen, hormonale stoornissen.
We leven met een enorme druk op onze schouders. We moeten héél véél. Het woord “MOETEN” is niet meer weg te denken. Als je je grenzen of behoeften onvoldoende kent of respecteert dan loop je jezelf al te snel voorbij , ga je handelen vanuit verwachtingen van anderen, ontstaat er gemakkelijker onevenwicht. Ontdek je daarentegen wat hier achter zit, kan je leren van je fouten.

 

What's wrong with just being youDaarom is het zo belangrijk om jezelf te “ONT-DEKKEN”. Je zelf af te vragen “WIE BEN IK?” Door jezelf te ont-dekken kan je leren van je fouten.

Mental coaching = Persoonlijk leiderschap, zowel privé als voor het bedrijfsleven!