Loopbaanbegeleiding

Door een partnership met A-Lissome (een erkend loopbaancoachingscentrum van de VDAB) kan je nu bij Mental Coaching loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques, die voor een groot stuk gefinancierd worden door de Vlaamse gemeenschap.

Via loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen.

 

Ik geef mijn loopbaan een boost.
Ik kies nu voor loopbaanbegeleiding!

 

Enkele loopbaan vragen:

Misschien staat jouw vraag er niet tussen. Elke loopbaanbegeleiding is uniek, net omdat elke persoon uniek is. Als loopbaancoach, zet Marleen Vandevivere op een flexibele manier haar kennis, ervaring en methodieken in om je op een persoonlijke manier te begeleiden in dit proces richting jouw toekomst.

 

Praktische informatie

 

Wat kost het ?

Een loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf, zowel op financieel vlak als tijdsbesteding. Reken op ongeveer 30 minuten voor een intakegesprek en 7 uren voor coaching, gespreid over een drietal maanden.
Voorzie ook wat van jouw persoonlijke tijd om de opdrachten uit te voeren en je voor te bereiden voor de volgende sessie. Hiervoor voldoende tijd nemen is cruciaal voor het succes.

Op financieel vlak investeer je €80 voor 7 uren loopbaanbegeleiding (1 keer een cheque voor 4 uren + 1 een cheque voor 3 uren) loopbaanbegeleiding. De normale prijs van dit coaching traject bedraagt €1.100. Je realiseert een grote besparing door het inzetten van de VDAB loopbaancheques.

 

Voorwaarden loopbaancheques:

Om van deze loopbaancheques gebruik te maken, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

Klik hier voor een antwoord op al jouw vragen rond loopbaancheques.

 

Hoe start je dit op?

 

Is loopbaanbegeleiding confidentieel?

Wij bieden de garantie dat jouw loopbaanbegeleiding volstrekt vertrouwelijk behandeld wordt.

 Kennismakingsgesprek plannen ter voorbereiding van loopbaanbegeleiding

 

 

 

 

 

Aarzel niet en zet nu stappen naar jouw droomjob, jouw droomleven!

Wacht niet op een mirakel, maar neem het heft in eigen handen.
Download hier de flyer en ontdek de 4 eenvoudige stappen naar meer werkgeluk en -plezier. En geef jouw loopbaan vleugels!