Boek

thinpaperback_795x1003 (1) whiteWaarom laten mensen zich coachen? Wat zijn de effecten van coaching op jouw leven, relaties persoonlijke ontwikkeling etc.? Is coaching wel iets voor jou?


Wil je het boek “De essentie van mental coaching in jouw leven” aankopen, dan kan dat aan de eenheidsprijs: 16.95€ + 4,50€ verzendingskosten (binnen België)

Bestel

Een ster aan de hemel

Prentenboek voor jonge kinderen rond “verlies” met richtlijnen hoe ouders, opvoeders, leerkrachten jonge kinderen beter kunnen ondersteunen bij het verwerken van een verlies.

En met enkele voorbeelden van creatieve oefeningen die je samen met het kind kan doen: zoals het maken van een doos vol gevoelens, troostdoos, tranenvanger, etc…

Prijs van het boek : 18 € + 4.5€ verzendingskosten
Bestel

3D cover werkschrift coaching

Andere boeken, die Marleen op de markt bracht of aan meewerkte:

 1. Persoonlijk werkschrift dat gebruikt wordt tijdens de coaching sessies. Het dient als een leidraad, een houvast in mindere tijden, een mogelijkheid om terug te blikken op jouw groei naar meer bewustwording, naar de persoon die je echt wil zijn.
  Eenheidsprijs: 12.00€ + 4,50€ verzendingskosten (binnen België)

  Bestel

 2. 3D cover bang van lichtMarleen schreef tevens het nawoord voor het boek “Bang van het licht” van Victoria Jong en Leen Galle. Een prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over nieuwsgierigheid en de daarmee gepaarde angst voor de gevolgen.
  Eenheidsprijs: 17.00€ + 4,50€ verzendingskosten (binnen België)

  Bestel

 

Bestellen doe je door het bedrag incl. verzendkosten te storten op IBAN: BE76 7360 0728 7895 – BIC: KREDBEBB met vermelding van jouw volledige adres.
Het boek wordt pas opgestuurd na ontvangst van de betaling.

Bestelformulier

  Naam *

  E-mail *

  Adres

  Telefoon

  Titel boek + Aantal exemplaren